Gevelbepleistering met oog voor detail
                  Omdat de kleinste details het grootste resultaat op leveren
 

Isolatiepleister: bespaar op uw stookkosten

Wanneer u kiest om uw woning te laten bepleisteren, kunt u ervoor opteren om meteen een extra isolatielaag te laten aanbrengen wat een garantie biedt voor lagere stookkosten. Voor die isolatiepleister in Houthalen-Helchteren en de rest van Vlaanderen kunt u ook aankloppen bij Peeters en zoon Gevelbepleistering en gevelisolatie.

In gewenste kleur en korrel

Het aanbrengen van die gevelisolatie gebeurt in de volgende stappen:

  • Kleven van isolatie
  • Wapeningslaag
  • Wapening universeel glasweefsel
  • Voorstrijk
  • Plaatsen van sierpleister in gewenste kleur en korrel of steenstrips .

Isolatiepleister wordt steeds populairder in de nieuwbouw vanwege de hoge isolatienormen en vanwege de premies die u worden toegekend. Peeters en zoon  Gevelbepleistering en gevelisolatie werkt voor het plaatsen van isolatie met de hoogwaardige merken zoals Knauf , Strikolith en Willco.

Afhankelijk van uw productkeuze is het al dan niet nodig een voorstrijk te plaatsen. Bekijk onze detailtekeningen om een idee te krijgen van hoe wij precies te werk gaan.

Uw vragen zijn welkom


 EEN GREEP UIT ONZE REFERENTIES

Correcte uitvoering en opvolging

Zelfwerkend patroon Patrick Peeters en zijn team staan garant voor een correcte uitvoering en opvolging van de werken, zeker daar waar het bouwtechnische aspect en de duurzaamheid van de werken de volle aandacht verdient. Het esthetisch aspect is heel belangrijk voor ons.

Indien u meer informatie wenst over onze isolatiepleister of een vrijblijvende offerte wilt aanvragen, kunt u Peeters en zoon Gevelbepleisteringen en gevelisolatie in Houthalen-Helchteren steeds contacteren via onderstaand formulier. Wij helpen u dan graag verder


*

*

*
Gemaakt door WEBTOPPERS

 .