Peeters en zoon voor al uw gevelisolatie
                Van kleine gevels tot volledige appartementsgebouwen Peeters en zoon is uw partner in gevelisolatie en gevelbepleistering     
 

 Gevel isolatie

Wat is de beste manier om te isoleren? Gevelisolatie van Peeters en zoon

Uw woning renoveren en tegelijk besparen? Wees slim en ga voor duurzaamheid. Bel Peeters en zoon uit Houthalen Helchteren in Limburg voor de isolatie en afwerking van uw buitenmuren en gevel.

Verbeter de energieprestatie van uw woning met de efficiënte gevelisolatie van Peeters en zoon. Werk koudebruggen weg, verminder het warmteverlies van uw woning en bespaar op uw energiefactuur – tot wel 30%. Reken daar de verschillende premies en fiscale voordelen bij en u beseft: uw gevel isoleren is een slimme zet. Bovendien geniet u bij Peeters en zoon van het BTW-voorkeurtarief van 6%.

Hoe kan je best isoleren?

Het gebruik van gevelisolatie zorgt voor warmteopslag: in de winter koelen uw muren niet af, in de zomer warmen ze niet op. Resultaat? De temperatuur in huis blijft constant.

Isolatie van gevels en muren

Uw muren blijven ook optimaal waterdicht. Zo geniet u van een gezonde leefomgeving en een zuivere luchtkwaliteit. Bovendien ondervindt u bij de isolatiewerken aan uw woning geen enkele hinder. Alle werken gebeuren aan de buitenkant. Geen zorgen, geen stress. En uw wooncomfort stijgt aanzienlijk.

Welke afwerkingsmogelijkheden gebruiken?

De gevel van uw huis is een uithangbord. Daarom is de afwerking na isolatie belangrijk. Maak een keuze uit ons ruim assortiment aan afwerkingsmogelijkheden. Kiest u voor contrast of liever voor uniformiteit? Speelt u in op de omvang van het huis – of werkt u die kleine imperfecties weg? Kies zelf de beste kleur, textuur en korrelgrootte van uw afwerkpleister. Met ons kleurensysteem en de Peeters en zoon-kleurenwaaiers, hebt u de keuze uit een oneindig aanbod aan tinten en kleuren. De mogelijkheden zijn eindeloos. En onze geraffineerde technische oplossingen voor uw vensterbanken, sierlijsten en profielen zijn de kers op de taart. Geen compromissen meer. U gaat voluit voor stijl én doeltreffendheid. Wij helpen u bij het maken van de juiste keuze.

Bespaar op uw energiekosten

Hebt u een voorkeur voor natuurlijke charme? Dan biedt Peeters en zoon u de afwerking die esthetiek en effectiviteit combineert: een stenen gevel met alle voordelen van een isolerend systeem met afwerkpleister. Optimaal beschermd tegen schokken en alle weersomstandigheden. Het perfecte huwelijk tussen techniek en esthetiek.

Welke techniek gebruiken we?

Wat techniek betreft: daar nemen we kilometers voorsprong op onze concurrenten. De gecertificeerde systemen van Willco - Strikolith - Knauf voldoen aan de strengste nationale en internationale normen. Deze Value-systemen zijn de meest betrouwbare en gewaardeerde isolatiesystemen op de markt.

Kortom, met de gevelisolatie van Peeters en zoon zit je goed. Ze beantwoordt aan alle mogelijke situaties en wensen: isolatie van nieuwbouw, bij renovatie, op stabiele en onstabiele ondergronden én de isolatie van de sokkels.

Bespaar op uw energiekosten en investeer in de uitstraling van uw woning – met Peeters en zoon.

Wij zijn actief in regio Limburg , Brabant , Antwerpen en Nederland .


OP DE WERF BIJ PEETERS EN ZOON


Correcte uitvoering en opvolging

Zelfwerkend patroon Patrick Peeters en zijn team staan garant voor een correcte uitvoering en opvolging van de werken, zeker daar waar het bouwtechnische aspect en de duurzaamheid van de werken de volle aandacht verdient. Het esthetisch aspect is heel belangrijk voor ons.

Vragen aan Patrick van Peeters en zoon?

Indien u meer informatie wenst of een vrijblijvende offerte wilt aanvragen, kunt u Patrick van Peeters en zoon uw Gevelbepleisteringspecialist in Houthalen-Helchteren steeds contacteren via dit formulier. Wij helpen u dan graag verder en verlenen professioneel advies.


*

*

*
Gemaakt door WEBTOPPERS

 .