• NIEUWS

 • Door te kiezen voor een gevelpleister/isolatie van Peeters en Zoon heeft u een streepje voor, de uitvoerder met het kroontje

  broken image

  De Vlaamse renovatiepremie

  De Vlaamse renovatiepremie is ingevoerd in 2007. De huidige premievoorwaarden zijn van toepassing vanaf 1 februari 2019. Op vrijdag 21 december 2018 heeft de Vlaamse Regering definitief beslist een overkoepelende renovatiepremie in te voeren. De verbeteringspremie verdwijnt en gaat volledig op in de renovatiepremie. De aanpassingspremie voor werken in een woning voor de 65-plusser blijft wel afzonderlijk bestaan.

 • Een aangenaam woonklimaat door toepassing van innovatieve producten

  Een gevel kan op verschillende manieren worden gerenoveerd of opgewaardeerd. Peeters en zoon heeft hiervoor een uitgebreid scala aan producten om elke wens werkelijkheid te laten worden.

  broken image

  Gevelisolatie

  Het belang van gevelisolatie wordt steeds meer mensen duidelijk. Isoleren vermindert niet alleen het energieverbruik (lagere stook- of koelingskosten), maar verhoogt ook het thermische comfort. Dat betekent dat er binnenshuis een aangenaam leefklimaat ontstaat. Relatief warmer in de winter, koeler in de zomer. De juiste binnentemperatuur gecombineerd met de juiste ventilatie voorkomt vervelende schimmel- en vochtproblemen. Daarmee wordt dus een gezondere werk- en leefomgeving gecreëerd.

   
  Ook kiest u met buitengevelisolatie voor de isolatiemethode met de hoogste energiebesparing. Het isoleren vanaf de buitenzijde van de gevels betekent dat u isolatiemateriaal laat plaatsen tegen de buitenmuren van uw woning.

   

  Peeters en zoon beschikt over een uitgebreid scala aan afwerkingsmogelijkheden. Van sierpleisters tot steenstrips, vrijwel geen afwerking is onmogelijk.
   

  broken image

  Energie besparen

  Een gevelisolatiesysteem van Peeters en zoon is sneller terugverdiend dan u denkt. Uw woning wordt tenslotte meer waard én u bespaart fors op uw energierekening.

   

  Gemiddeld verdient u een Peeters en zoon gevelisolatiesysteem in 8 jaar tijd terug. Deze terugverdientijd is enkel gebaseerd op de besparing van uw energierekening en hierin is dus nog niet de waardevermeerdering van uw woning meegenomen.
  Uw woning wordt namelijk al snel duizenden euro's, soms zelfs tienduizenden euro's meer waard met een Peeters en zoon gevelisolatiesysteem.
  Daarbij komt de verhoging van uw wooncomfort, wat onbetaalbaar is. Tel uw winst maar uit!

  broken image

  Redenen om te kiezen voor een Peeters en Zoon isolatiesysteem:

   • Comfortabel woon- en leefklimaat
   • Isolatiemethode met het hoogst mogelijke rendement
   • Waardevermeerdering van uw woning
   • Geen schimmel- en vochtproblemen meer
   • Minimaal onderhoud door toepassing van innovatieve producten 
   • Wij leveren u een attest af die voldoet tot het bekomen van een A Label
  • Gevelrenovatie

   Een gevel kan op verschillende manieren worden gerenoveerd of opgewaardeerd. Peeters en zoon heeft hiervoor een uitgebreid scala aan producten om elke wens werkelijkheid te laten worden.

   broken image

   Gevelrenovatie

   Buitenstucwerk is dé trend! Mensen hebben lang genoeg tegen bakstenen aangekeken. De vraag groeit dan ook enorm. BijPeeters en zoon beschikken wij over een uitgebreid assortiment aan minerale en siliconenpleisters en hebben wij voor elke situatie en wens een geschikte oplossing.

   Alle producten sluiten naadloos op elkaar aan en worden veelal gecombineerd toegepast. Zo ontstaat een totaaloplossing waarmee we duurzame kwaliteit kunnen garanderen. Het uitgebreide assortiment maakt het mogelijk dat ontwerpers en architecten fraaie esthetische gevels kunnen ontwerpen en dat wij deze vakkundig en moeiteloos kunnen realiseren.

   Voor zowel het opfrissen van een gestucte gevel als het renoveren van een baksteengevel heeft Peeters en zoon de oplossing. Daarbij kunt u kiezen uit diverse fraaie afwerkingen.

   broken image

   Uw woning is weer als nieuw

   • Kwalitatief hoogstaande producten; bevestigd door het garantieconcept
   • Waardevermeerdering van uw woning
   • Minimaal onderhoud door toepassing van innovatieve producten 
  • Contacteer ons!

   Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?

   Neem dan zeker contact met ons op!